Persoane interesate

joi, 6 ianuarie 2011

binoclu

Am mai facut azi cateva cumparaturi dar de data asta ceva mai costisitoare zic eu pentru ca am un buget destul de restrans.De mult tot am amnat momentul de ami cumpara un binoclu mai adevarat din lipsa de bani.Am decis sa achizitionez un binoclu de la firma NIKON care apropie destul de bine 8x2(credetima ca nu stiu ce inseamna asta dar am scris ce scria pe el).binoclul a costat 230 lei fara transport si in total 260 lei.Binoclul se numeste nikon sprint III.Am sa pun si niste imagini.Am sa ii fac si un accesoriu pentru purtat la gat sau cred ca mai bine il voi tine in husa lui pe care am primito la cumparare.

6 comentarii:

  1. Deci:
    Nu are cum sa fie x2. Vad ca e cam sters scrisul. Sigur e x20. Adica diamentrul lentilei pe unde intra imaginea are 20 mm. Cu cat e mai mare cu atat mai bine seara cand se intuneca(capteaza mai multa lumina). Daca sare de 50 deja suna a chinezarie proasta.
    8 inseamna de cate ori mareste (de 8 ori) si ai facut o alegele foarte buna. Intre 8 si 10 factor de marire este numai bune pentru folosit din mana. Mai mare de 10 deja iti trebuie trepied pentru ca iti tremura imaginea :)

    Astea sunt cateva date. Nu zic mai multe ca sa te ametesc. Inveti cate un pic ca e mai bine. Mai sunt si alti factori in alegerea unui binoclu dar informatiile astea sunt de pornire :)

    Sa-l folosesti sanatos!
    Alex

    RăspundețiȘtergere
  2. si multumesc inca odata pentru informatiile car imi vor fi de folos

    RăspundețiȘtergere
  3. E postat un articol foarte interesant pe blogul lui Marius Colac-Timp liber.Citeste-l!

    RăspundețiȘtergere