Persoane interesate

luni, 17 ianuarie 2011

trusa igiena

De mult tot aman momentul de-ami face o trusa de igiena dar azi am zis sa ma pun pe treaba pentru ca umblu mult prin padure si ma murdaresc foarte repede si imi place sa fac cam tot ce e posibil in natura. Dupa ce am facut o tura printr-un market mic am cumparat ce nu am avut la indemana.Trusa contine:
Sapun eco(adica biodegradabil)si 2 plicuri sampon:
Plasturi si fasa:
Unguente(cel albastru pt.hidratarea pielii si cea rosie pt.muscaturi de tantari) :
Pastile(pt.dureri de cap,burta,vitamina C ):
Si servetele(stiti la ce trebuiesc):

3 comentarii:

  1. Daca pot sa-ti fac o sugestie, dar nu ca obiectie, esti bine echipat, ci ca sa ai la tine doi-in-unu: poti inlocui acel sapun ecologic si pliculetele de sampon cu o bucatica de sapun de casa taiata ergonomic, e bun si la spalat pe corp, pe cap si rufele. Si e tot ecologic, am vazut capre care mancau sapun abandonat pe malul raului si nu au avut nimic. Daca tot ai luat vitamina C ( o gaseai si in macese, catina) poti lua vitamina C cu propolis, e buna pentru dureri in gat. Iar crema de hidratare ar fi bine sa aiba si calitati dezifectante, cicatrizante, de ex crema de galbenele, tataneasa.
    Doar in plus zic mai adaugi si o sticluta mica (cum sunt cele de esenta de rom )cu alcool sanitar. Eventual o penseta sa-ti scoti maracinii dar nu e obligatoriu.
    Numai bine,
    Marius

    RăspundețiȘtergere
  2. bunaziua domnule marius,orcum o sa mai adaug cateva lucruri(multe)si sapun de casa nu am de unde sa fac rost dar orcum multumesc pentru sfat
    claudiu

    RăspundețiȘtergere
  3. Marius, e buna ideea ta cu sapunul de casa, care, daca tin bine minte, e o fiertura din untura de porc, soda caustica(sau cenusa) si sare de bucatarie. o sa caut si eu pe la tara poate mai aflu pe cineva care mai face... acu 100 de ani cand eram tanar copilas, sapunul asta era 'the one'

    RăspundețiȘtergere